Pilot projekt HNS-a

Prvo pionirsko prvenstvo Hrvatske u futsalu

04.04.2023.

Prvo pionirsko prvenstvo Hrvatske u futsalu
Foto: HNS

U sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza izvučeni su natjecateljski brojevi Prvenstva Hrvatske za pionire u futsalu, koje će biti održano od 10. do 12. travnja u zagrebačkom Domu sportova, uz domaćinstvo MNK-a Futsal Dinamo.

Izvlačenju su prisustvovali koordinator futsalskih reprezentacija Boris Durlen, tajnik Komisije za mali nogomet i nogomet na pijesku Romeo Čižmešija, odnosno predstavnici klubova Kujtim Morina (Uspinjača Gimka) i Tin Huzjak (Futsal Dinamo).

Pilot projekt Hrvatskog nogometnog saveza podrazumijeva model natjecanja u kojem će petnaest momčadi biti raspoređeno u pet skupina s po tri, a pobjednici skupina i najbolja drugoplasirana momčad (nakon razigravanja po skupinama po jednostrukom bod sustavu) izborit će izravan plasman u četvrtfinale.

Preostale četiri drugoplasirane momčadi igrat će utakmicu za posljednja dva mjesta u četvrtzavršnici, a parovi tih utakmica bit će određeni ždrijebom.

Utakmice po skupinama igrat će se 10. travnja, četvrtfinale je na rasporedu 11. travnja, a polufinale, susret za treće mjesto i finale 12. travnja.

Foto: HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri