Odlazak izbornika U-21 reprezentacije

Igor Bišćan preuzeo klupu Dinama

06.04.2023.

Igor Bišćan preuzeo klupu Dinama
Foto: Dražen Patarčić/HNS

Dosadašnji izbornik mlade hrvatske reprezentacije, Igor Bišćan, imenovan je trenerom Dinama, u koji će preseliti i Bišćanov stručni stožer.

Bišćan je preuzeo klupu Modrih od Ante Čačića i tako se vratio u klub u kojem je napravio prve nogometne korake, a ujedno i kao kapetan momčadi okončao igračku karijeru.

Iza Bišćana je vrlo uspješno razdoblje s hrvatskom U-21 reprezentacijom koju je odveo na dva europska prvenstva, a na prošlom je ostvario i najveći uspjeh u povijesti mlade reprezentacije plasmanom u četvrtfinale.

"Zahvaljujemo Igoru i njegovom stožeru na velikom doprinosu nedavnim uspjesima mlade reprezentacije. Danas smo otvoreno i vrlo korektno razgovarali te se prijateljski rastali - razumijemo njegovu ambiciju i želju da prihvati izazov vođenja Dinama te mu želimo sreću u nastavku trenerske karijere", izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

"Proveo sam prekrasne tri i pol godine s HNS-om vodeći mladu reprezentaciju te sam ponosan na rezultate koje smo u tom razdoblju postigli. Zahvaljujem svim suradnicima u stožeru i Savezu na odličnoj suradnji, a predsjedniku Kustiću na razumijevanju oko ove odluke i općenito podršci tijekom mog mandata. Budućem izborniku i dečkima želim puno sportske sreće na Europskom prvenstvu, uvjeren sam da mogu postići odličan rezultat", izjavio je Bišćan.

Hrvatski nogometni savez naknadno će obavijestiti javnost o imenovanju novog izbornika.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri