Lopta nije htjela u mrežu

Jarni: "Imali smo prilika, a sada kalkulacija više nema"

18.05.2023.

Jarni: "Imali smo prilika, a sada kalkulacija više nema"
Foto: Getty Images

Izbornik Hrvatske U-17 Robert Jarni i reprezentativni vratar Jan Hlapčić prokomentirali su uvodni poraz od Engleske na Europskom prvenstvu u Mađarskoj.

Robert Jarni

"U prvom su dijelu Englezi bili bolji i dominantniji, premda su imali samo ta dva udarca u okvir vrata, a potom smo popričali u svlačionici, pregrupirali se za nastavak i izašli na teren s puno vjere i motiva. Bili smo tada bolji nego Englezi u prvom dijelu, imali smo nekoliko izvrsnih prilika za postići pogodak. Žao mi je momaka, emocionalno i fizički su se potrošili, ali kalkulacija više nema. Slijedi nam Švicarska i moramo ići na pobjedu. To nam jedino otvara put prolaska skupine, a već smo odradili dio priprema za njih. Nećemo trčati pred rudo, idemo korak po korak, objasnit ćemo igračima sve što trebaju za novi susret"

Jan Hlapčić

"Bilo je dobro, igrali smo kako smo htjeli, makar smo primili nesretan pogodak na početku. Kako je utakmica odmicala, bili smo sve bolji, ali lopta nije htjela u mrežu. Treba se sada koncentrirati na ostale utakmice i nadamo se najboljem. Što se obranjenog kaznenog udarca tiče, vježbao sam s trenerom u klubu, naučio me kako ih braniti"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri