Potvrdile dominaciju

Osječanke primile pehar za prvakinje SuperSport 1. HNLŽ

22.05.2023.

Osječanke primile pehar za prvakinje SuperSport 1. HNLŽ
Foto: Arhiva HNS

Nogometašice Osijeka primile su protekle nedjelje pehar namijenjen prvakinjama SuperSport 1. HNLŽ za sezonu 2022./23., nakon što su u posljednjem kolu na domaćem terenu remizirale sa Splitom 1:1.

 

U svečanoj dodjeli pokala sudjelovala je delegacija Hrvatskog nogometnog saveza, predvođena prvim dopredsjednikom Antom Vučemilovićem Šimunovićem, a koju su činili i član Izvršnog odbora i predsjednik komisije za ženski nogomet Josip Kuterovac, izbornik ženske A reprezentacije Nenad Gračan te povjerenik za natjecanja ženskog nogometa Tomislav Kuzman, uz nazočnost osječkog gradonačelnika Ivana Radića i zamjenika župana osječko-baranjskog Matu Lukića.

Foto: Arhiva HNS

Osječanke su i ove sezone bile vrlo uvjerljive te u dvadeset utakmica ostvarile 18 pobjeda, uz po jedan remi i poraz.

GORICA NOVI ČLAN SUPERSPORT 1. HNLŽ

HNK Gorica novi je član SuperSport 1. HNLŽ i od sljedeće sezone natjecat će se u elitnom hrvatskom ženskom nogometnom razredu.

Velikogoričanke su u doigravanju u dva susreta bile uspješnije od ŽNK-a Međimurje Čakovec. Prva utakmica u Čakovcu završila je remijem 1:1, a Gorica je u uzvratnom susretu slavila pobjedu 1:0.

U idućim dvjema nedjeljama bit će odigrane predstojeće utakmice dodatnih kvalifikacije za ulazak u SuperSport 1. HNLŽ, u kojima će se sastati ŽNK Rijeka i ŽNK Međimurje Čakovec.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri