U Velikoj Gorici i na Maksimiru

Hrvatska U-20 dva puta protiv Kine, u utorak protiv selekcije Utakmice života

01.06.2023.

Hrvatska U-20 dva puta protiv Kine, u utorak protiv selekcije Utakmice života
Foto: Dražen Patarčić/HNS

Hrvatska reprezentacija do 20 godina odigrat će u narednim danima tri utakmice, dvije u Velikoj Gorici i jednu na maksimirskom stadionu.

Hrvatska U-20 sastat će se na stadionu u Velikoj Gorici dva puta s reprezentacijom Kine, a utakmice su na rasporedu 1. lipnja i 3. lipnja, s počecima u 17:30 sati.

U utorak, 6. lipnja, s početkom u 18:00 sati, na maksimirskom stadionu počinje dvoboj Hrvatske U-20 i selekcije Utakmice života.

U stručnom stožeru reprzeentacije bit će glavni instruktor Petar Krpan, instruktori središta Mladen Ivančić i Sergej Milivojević, trener vratara Marjan Mrmić i kondicijski trener Matej Išasegi.

Pozvani su Franko Kolić, Mislav Zadro, Filip Kovačević, Mateo Lisica, Moris Valinčić, Vicko Ševelj, Roko Jureškin, Krešimir Krizmanić, Maro Katinić, Ivan Smolčić, Niko Galešić, Luka Jelenić, Ante Palaversa, Ivan Ćubelić, Luka Stojković, Adrian Liber, Silvio Goričan, Ante Crnac, Karlo Špeljak, Bartol Barišić, Michele Šego i Leon Belcar, te Nikola Soldo i Niko Janković, koji će na raspolaganju biti za utakmicu 1. lipnja.

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri