Fokus na Ligi nacija

Modrić: "Puni smo entuzijazma, volje i elana"

13.06.2023.

Modrić: "Puni smo entuzijazma, volje i elana"
Foto: Drago Sopta/HNS

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić najavio je na konferenciji za medije polufinalni sraz s Nizozemcima u Ligi nacija.

Mogućnost oproštaja od Vatrenih 

"Vidjet ćemo, foksuiran sam na Ligu nacija, a o nastavku karijere možemo pričati nakon ovog natjecanja. Više-manje sam odlučio, ali sada je fokus na utakmici i reprezentaciji. O budućnosti u Real Madridu sam također dosta govorio i ne bih se ponavljao, usredotočen sam na Hrvatsku. Svaki dolazak u reprezentaciju me usrećuje i ispunjava me, ne uživam sada ništa više samo zato što mi se bliži kraj u reprezentaciji. Sretan sam i sve dok mislim da mogu pomoći Hrvatskoj, nema razloga da ne budem ovdje"

Kvaliteta Nizozemske

"Igramo protiv dobre, mlade, talentirane momčadi, koja se vraća na stare staze slave. Kvalitetna su generacija, bit će nam teško pred njihovim navijačima, no bit će i naših pa će nam to biti poticaj. Po meni su šanse 50-50, na nama je opet dati maksimum. Puni smo entuzijazma, volje i elana, radili smo fenomenalno i dobro se osjećamo, makar nas čeka teška utakmica protiv fenomalne momčadi pune vrhunskih igrača koji su budućnost europskog i svjetskog nogometa"

Foto: Drago Sopta/HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri