Na Facebook stranici HNS-a

Pravila nagradnog natječaja

25.02.2014.

Pravila nagradnog natječaja
Foto: UEFA / Sportsfile


Hrvatski nogometni savez na svojoj Facebook stranici organizira natječaj na koji se mogu javiti svi "fanovi" hrvatske reprezentacije na Facebooku koji u profilu koriste svoje stvarno ime i prezime.


Navijače pozivamo da objave svoje fotografije s utakmica hrvatske reprezentacije na kojima su našminkani i/ili obučeni u hrvatske boje i kvadratiće ili su na neki drugi vizualno atraktivan način dali podršku hrvatskoj reprezentaciji.

Jedna osoba može prijaviti samo jednu fotografiju, a na njoj se mora nalaziti upravo ta osoba.

Pošiljatelji fotografija prihvaćaju ovdje objavljena pravila i pristaju da im se ime objavi na HNS-ovoj Facebook stranici.

Povjerenstvo u sastavu Niko Kovač (izbornik hrvatske reprezentacije), Drago Sopta (službeni fotograf HNS-a) i Tomislav Pacak (glasnogovornik HNS-a) odabrat će 10 dobitnika. "Fanovi" na pet najatraktivnijih fotografija dobit će službeni dres hrvatske reprezentacije, a idućih pet odabranih dobit će Nikeove nogometne lopte.

Fotografije se mogu objavljivati od trenutka objave poziva i ovih pravila 25. veljače 2014. godine, a rok za objavu fotografija je 3. ožujka 2014. godine u 23:59. Dobitnici će biti objavljeni do 10. ožujka. Hrvatski nogometni savez objavit će popis s imenima dobitnika na Facebooku, a dobitnici će se moći javiti mailom na adresu Saveza kako bi se organizirala predaja nagrada.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri