Pobjeda QPR-a, poraz Hulla

Kranjčar asistent, Jelavić iznudio isključenje Kompanyja

15.03.2014.

Kranjčar asistent, Jelavić iznudio isključenje Kompanyja
Foto: Drago Sopta/HNS

Niko Kranjčar asistencijom je zaokružio pobjedu Queens Park Rangersa, dok Nikica Jelavić i njegov Hull City nisu uspjeli svladati Manchester City.

Hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar, član engleskog drugoligaša Queens Park Rangersa, počeo je utakmicu protiv Yeovil Towna na klupi, no ušao je u igru umjesto ozlijeđenog Traorea u 44. minuti.

QPR je pogotkom Morrisona tada već vodio 1:0, a na 2:0 povisio je Zamora sredinom nastavka. Končanih 3:0 postavio je Morrison svojim drugim golom na susretu, na početku sudačke nadoknade, na asistenciju Nike Kranjčara.

Kranjčarova momčad drži četvrto mjesto na tablici Championshipa, sa 63 osvojena boda, koliko ima i trećeplasirani Derby.

Nikica Jelavić i njegov Hull City ugostili su Manchester City, a već u desetoj minuti kapetan Manchester Cityja Vincent Kompany morao je napustiti igru. Zbog prekršaja na hrvatskom napadaču pokazan mu je crveni karton.

Ipak, Manchester City pobijedio je i s desetoricom, a strijelci su bili Silva i Džeko. Jelavić je odigrao svih 90 minuta.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri