Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Grassroots > Dječji i školski nogomet

Za djevojčice i dječake

Festival nogometa u
Rijeci

28.03.2014.
Festival nogometa u Rijeci
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Na riječkom Korzu održan je dvodnevni festival nogometa u organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza i Županijskog nogometnog saveza Primorsko-goranskog.

Naglasak nogometnog festivala bila je promocija ženskog nogometa, a na festivalu su sudjelovala djeca iz svih osnovnih škola i vrtića s područja grada Rijeke.

Na montažnim igralištima na glavnom riječkom trgu s dječacima i djevojčicama radili su probrani stručnjaci, a voditelj festivala bio je Hrvoje Matijević, ujedno voditelj centra ženskog nogometa u Rijeci.

Uz njega, na Festivalu su sudjelovale Marija Margareta Damjanović, koordinatorica centara ženskog nogometa u Hrvatskoj, i Brankica Lukanić, potpredsjednica Komisije ženskog nogometa. Uz izbornika U-19 reprezentacije, Roberta Krznarića, među trenerima su bili Leo Mišković, Tea Švob, Luka Perić, Adam Djeke, Ivan Miovović i Duško Novković.

U nogometni festival bile su uključene osnovne škole Nikola Tesla, Brajda i Centar, vrtići Kvarner Central Maestral i Grobnički Tić te ŽNK Rijeka Jack pot.

Učitaj više

Prethodna utakmica

Hrvatska - Gruzija 2:1

19.11.2019.

'ALDO DROSINA', Pula