Uspješan završetak Elitnog kola

Novi bod dovoljan za treće mjesto

10.04.2014.

Novi bod dovoljan za treće mjesto
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatska ženska U-19 reprezentacija osvojila je u posljednjoj utakmici Elitnog kola protiv Islanda drugi bod na turniru odigranom u Hrvatskoj.

Hrvatska i Island odigrali su u Sesvetama miroljubivih 1:1 na kraju Elitnog kola što je Hrvatskoj bilo dovoljno za osvajanje trećeg mjesta u skupini. Prvo mjesto u skupini, koje vodi na Europsko prvenstvo, osigurala je reprezentacija Škotske koja je do maksimalnih devet bodova stigla trijumfom protiv Rusije u posljednjem kolu.

Ivana Stanić donijela je Hrvatskoj vodstvo u 34. minuti utakmice, a pogodak Thrastardóttir u 71. minuti spriječio je Hrvatskoj pobjedu, ali ne i osvajanje trećeg mjesta.

Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatska je tako pod vodstvom Roberta Krznarića nastup u Elitnom kolu okončala još jednim pozitivnim rezultatom te može biti vrlo zadovoljna prikazanim na ovom turniru koji je protekao u odličnoj organizaciji i suradnji HNS-a s domaćinima u Lučkom, Sigetu, Velikoj Gorici i Sesvetama.

Hrvatska - Island 1:1
Stanić 34. / Thrastardóttir 71.
Hrvatska: Bačić, Bojčić, Miočević, Stvorić, Stanić, Lubina, Gaiser, Conjar, Maltašić, Kristić, Skupnjak (još su igrale: Kojić, Bošnjak, Parlov).
Izbornik: Robert Krznarić

Poredak, skupina 2:


Škotska 9
Rusija 4
Hrvatska 2
Island 1

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri