Izvrsno gostoprimstvo

Hrvatska sjajno dočekana u Bad Tatzmannsdorfu

24.05.2014.

Hrvatska sjajno dočekana u Bad Tatzmannsdorfu
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatska reprezentacija je po treći puta došla u Bad Tatzmannsdorf na pripreme za veliko natjecanje, a doček prilikom današnjeg dolaska pokazao je što je tomu razlog.

Sjajan doček hrvatske reprezentacije u Bad Tatzmannsdorfu potvrdio je odlične odnose tog austrijskog mjesta s hrvatskim nogometašima. Oko 400 ljudi je s pjesmom, zastavicama i oduševljenjem dočekalo hrvatske reprezentativce koji su se rado odazvali pozivima na fotografiranje, posebno s onima najmlađima.

Foto: Drago Sopta/HNS

Nakon dočeka, u kojem je sudjelovao i regionalni politički vrh, reprezentacija je odradila prvi trening.

Izbornik Kovač odlučio je trening otvoriti za javnost, pa je uz lokalno stanovništvo na tribinama trening centra bilo i puno navijača iz drugih dijelova Austrije te Hrvatske koji su stvorili vrlo ugodnu atmosferu.

Foto: Drago Sopta/HNS

Radi predostrožnosti, Darijo Srna i Domagoj Vida bili su pošteđeni maksimalnih napora, dok su ostali odradili cijeli trening, ujedno prvi za reprezentativce koji su se sinoć priključili suigračima.

Foto: Drago Sopta/HNS

Tako su s iznimno pozitivnim vibracijama krenule pripreme hrvatske reprezentacije koje će se nastaviti u ipak mirnijem, ali i intenzivnijem ritmu - treninzi su od subote zatvoreni, vježbat će se uglavnom dva puta dnevno.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri