Manji problemi s koljenom

Perišić: "Svaka čast Luki, nadam se da će tako igrati i na SP-u"

25.05.2014.

Perišić: "Svaka čast Luki, nadam se da će tako igrati i na SP-u"
Foto: Drago Sopta/HNS

Ivan Perišić također je pratio Luku Modrića u finalu Lige prvaka, a vjeruje da ga manji zdravstveni problemi neće zaustaviti na putu prema Brazilu.

Modrićevo osvajanje naslova prvaka Europe jedna je od glavnih tema i u austrijskom Bad Tatzmannsdorfu, među njegovim reprezentativnim kolegama.

"Mislim je Real zasluženo osvojio naslov, ove su sezone pokazali najviše u Ligi prvaka. Atletico je iz jedne šanse dao gol, a Real je uspio izjednačiti i bilo je očekivano što je zabio još tri gola u produžecima. Svaka čast Luki, nadam se da će za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu igrati kao što igra u Realu", prokomentirao je Wolfsburgov Ivan Perišić.

Perišić će zbog zdravstvenih problema morati nakratko usporiti s pripremama.

"Nije dobro niti previše pauzirati poslije klupske sezone. Imamo dvije prijateljske utakmice, trebamo ih odraditi što je moguće bolje. Osjetio sam malu bol u koljenu poslije zadnjeg treninga, ali već ću sutra početi s laganim trčanjem", objasnio je.

U Wolfsburgu vlada zadovoljstvo zbog plasmana u Europu, a Brazilac Luiz Gustavo ima posebno zanimljivu temu s hrvatskim dvojcem Olić - Perišić.

"Sezona je bila dobra, zadovoljni smo petim mjestom. Nadam se da ćemo odraditi dobru sezonu u Europskoj ligi. Luiz Gustavo je odličan igrač, jedan od glavnih na poziciji zadnjeg veznog. Nasmijali smo se poslije ždrijeba i nadamo se da ćemo i on i Olić i ja biti u prvih 11, ali i da ćemo uzeti minimalno bod Brazilu. Još nisam 100 posto opušten u reprezentaciji, kao da imam neki uteg, ali nadam se da će se to promijeniti i da ću zadržati formu iz kluba", zaključio je Ivan Perišić.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri