Mali gostuje u Gradskom vrtu

Osječko brušenje forme za Svjetsko prvenstvo

31.05.2014.

Osječko brušenje forme za Svjetsko prvenstvo
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu u Osijeku igra pripremnu utakmicu za Svjetsko prvenstvo protiv nacionalne selekcije Malija.

Hrvatska - Mali
Prijateljska utakmica
31. svibnja 2014., 16:00
Osijek, stadion Gradski vrt

Osijek je ponovno lijepo ugostio najbolje hrvatske nogometaše, koji će u prijateljskom ogledu protiv Malija - 59. reprezentacije na Fifinoj ljestvici - brusiti formu za svjetsku smotru u Brazilu.

U prvoj jedanaestorici sigurno će zaigrati Mario Mandžukić, koji zbog crvenog kartona protiv Islanda nema pravo nastupa na otvaranju Svjetskog prvenstva, 12. lipnja protiv Brazila u Sao Paulu. Priliku s klupe, najavio je izbornik Niko Kovač, čekat će reprezentativci koji su nastupali za selekciju U-21 protiv Ukrajine, kao i Luka Modrić, koji se reprezentaciji priključio u petak.

"Nama je ova utakmica bitna, posebno zato što moramo vidjeti koje su nam opcije na lijevom beku. Znam da su dečki umorni od treninga, ali nadam se da je umor nestao i da će biti svježi", rekao je hrvatski izbornik uoči susreta.

Hrvatska je prvi dio priprema, poslije okupljanja u Zagrebu, odradila u austrijskom Bad Tatzmannsdorfu, a poslije utakmice s Malijem Niko Kovač će objaviti i konačni popis putnika za Brazil, na kojemu će biti 23 imena.

"Po završetku susreta reći ću igračima u svlačionici, a na konferenciji za medije obavijestit ću i javnost", pojasnio je izbornik.

Prihod od ulaznica iz Gradskog vrta Hrvatski nogometni savez donirat će za pomoć poplavljenim područjima u Slavoniji, tako da je podrška hrvatskoj reprezentaciji ovoga puta uistinu podrška - Hrvatskoj.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri