Novi remi i poraz

Hrvatska U-14 i Hrvatska U-15 zaključile nastup u Bavarskoj

06.06.2014.

Hrvatska U-14 i Hrvatska U-15 zaključile nastup u Bavarskoj
Foto: HNS

I u drugim prijateljskim utakmicama protiv Bavarske Hrvatska U-14 odigrala je neriješeno, a Hrvatska U-15 doživjela je poraz.

Nakon susreta u utorak, Hrvatska U-14 ponovno je remizirala 1:1 protiv Bavaraca, a i ovoga je puta jedini strijelac za Hrvatsku bio Čolina.

Čolina je u 19. minuti iskoristio pogrešku domaćina i izbio sam pred vratara te ga prebacio za hrvatsko vodstvo. Đumlijan je kasnije imao priliku povisiti prednost iz slobodnog udarca, no bavarski je čuvar mreže obranio njegov pokušaj.

U nastavku su glavom neprecizni bili Baturina i Đumlijan, potom i Tomašković na dodavanje Franjića, da bi u 62. minuti Zijlla dočekao dugu loptu te poslao loptu u mrežu za poravnanje.

U-14: Bavarska - Hrvatska 1:1
Zijlla 62'; Čolina 19'

Hrvatska: Kotarski, Barišić, Đumlijan, Jelenić, Mikulić, Hanuljak, Pavlak, Trogrančić, Habib, Čolina, Baturina. (Još su nastupili: Sabol, Franjić, Kreković, Mohorovičić, Duvnjak i Tomašković.)

Hrvatska U-15 u utorak je bila poražena 2:0, da bi u novom nastupu sudjelovala u pravoj golijadi.

Nakon dva promašaja Maganjića i Vujčića, Hrvatskoj je prednost donio Špikić na asistenciju Šiljića, a Maganjić potom nije realizirao situaciju jedan-na-jedan. Šiljić je ponovno asistent u 40. minuti, kada Maganjić bježi obrani i povisuje na 2:0.

Međutim, Gayer je samo dvije minute poslije smanjio iz kaznenog udarca, a Rosch je izjednačio nakon povratne lopte u 50. minuti. Potpuni preokret Bavarske osigurali su Schuster iz još jednog udarca s bijele točke te Seitz, koji zaključuje lijepu akciju domaćina.

Hrvati su poraz ublažili u 61. minuti, golom Maganjića nogom poslije Ilićevog udarca iz kuta, da bi u zadnjoj minuti Đira propustio glavom režirati remi.

U-15: Bavarska - Hrvatska 4:3
Gayer 42', Rosch 50', Schuster 53', Seitz 59'; Špikić 20', Maganjić 40', 61'

Hrvatska: Matijaš, Ivančević, Briški, Srok, Vrtar, Šiljić, Rakić, Tolić, Špikić, Vujčić, Maganjić (Još su nastupili: Rožić, Ilić i Đira)

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri