Pohvale managera Rodgersa

Briljantan debi Lovrena za Liverpool

10.08.2014.

Briljantan debi Lovrena za Liverpool
Foto: Drago Sopta/HNS

Dejan Lovren teško je mogao zamisliti bolji debitantski nastup u redovima Liverpoola - uz sjajnu individualnu i momčadsku prezentaciju, hrvatski reprezentativac stigao je zabiti i prvijenac u dresu Redsa.

Liverpool je u posljednjoj prijateljskoj provjeri prije početka nove sezone ugostio Borussiju Dortmund te je pokazao zavidnu razinu forme slaveći u impresivnom izdanju s 4:0.

U odličnu predstavu Liverpoola idealno se uklopio Dejan Lovren koji je pokazao zbog čega je proteklih tjedana na njegov račun stiglo puno pohvala suigrača i stručnjaka, ali i zbog čega je Liverpool isplatio veliki novac za njegovo dovođenje.

Uz odličnu igru u obrani, Lovren je u 14. minuti nakon kornera Gerrarda glavom postigao pogodak za 2:0 Liverpoola, potvrdivši reputaciju opasnog igrača u suparničkom šesnaestercu. Preostale pogotke za Liverpool postigli su Sturridge, Coutinho i Henderson.

Manager Brendan Rodgers nije štedio s pohvalama na račun hrvatskog reprezentativca nakon utakmice:

"Dejan je bio savršen danas - on je ono što smo tražili od odlaska Jamieja Carraghera. Vrlo je dominantan stoper. Napast će loptu, nevjerojatno dobro čita igru i možete vidjeti njegove liderske osobine u govoru i vođenju zadnje četvorke. Vidjeli ste i njegov raspon dodavanja s obje noge. Njegov pas lijevom nogom Coutinhu kod prvog gola kreirao je prostor za taj pogodak. Kao što je pokazao lani, dominantan je u zraku u protivničkom šesnaestercu. Mislim da je bio odličan."

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri