Iskustvom do Carragherovog statusa

Lovren: "Trener me vidi kao vođu, pokušat ću to i biti"

16.08.2014.

Lovren: "Trener me vidi kao vođu, pokušat ću to i biti"
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren spreman je prihvatiti važnu ulogu koju mu je namijenio trener Liverpoola Brendan Rodgers.

Po dolasku na Anfield i pogotku u svom debitantskom nastupu u prijateljskoj pobjedi nad Borussijom iz Dortmunda, Dejan Lovren primio je niz komplimenata, a među njima je bila i usporedba njegovog trenera, Brendana Rodgersa, s Jamiejem Carragherom.

Lovren je svjestan koliko je to bila velika stvar: "Imam samo 25 godina, mlad sam igrač, a trener me vidi kao vođu. Pružit ću svoj maksimum i pokušat ću to i biti".

"Volim komunicirati sa svojim suigračima tijekom utakmice, to mi održava visoku razinu koncentracije", pojasnio je reprezentativni branič za engleski Guardian.

Nedostaje mu, kaže, tek - vrijeme: "Iskustvo kakvo je Carragher imao tek moram skupiti, ali velika je čast čuti takvu usporedbu od svog trenera".

Lovren vjeruje da će njegov Liverpool i u nadolazećoj sezoni biti kandidat za naslov prvaka Engleske, zajedno s Manchester Cityjem, Manchester Unitedom, Chelseajem i Arsenalom.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri