Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Grassroots > Ostalo

Prilika za vrijedno iskustvo

HNS poziva volontere
za Europske
kvalifikacije

25.08.2014.
HNS poziva volontere za Europske kvalifikacije
foto: HNS
 • Facebook
 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Weibo
 • RSS

Hrvatski nogometni savez ovim putem poziva zainteresirane, odgovorne i komunikativne osobe koje žele sudjelovati kao volonteri u organizaciji utakmica u Europskim kvalifikacijama.

Hrvatska nogometna reprezentacija od ove jeseni sudjeluje u Europskim kvalifikacijama za Euro 2016. godine, a kao što je bio običaj i u proteklim kvalifikacijskim ciklusima, Hrvatski nogometni savez dat će priliku mladim volonterima za sudjelovanje u organizaciji domaćih utakmica.

U 2014. godini Hrvatska će biti domaćin dva susreta:

Hrvatska - Malta (9. rujna 2014. u 20:45 sati u Zagrebu)
Hrvatska - Azerbajdžan (13. listopada 2014. u 20:45 sati u Osijeku)

HNS ovim putem poziva sve zainteresirane, odgovorne i komunikativne osobe koje žele sudjelovati u ovom natječaju da do 28. kolovoza 2014. u 16:00 sati pošalju svoju prijavu koja sadrži sljedeće informacije:

Ime i prezime:
Godina rođenja:
OIB:
Broj osobne iskaznice (ili putovnice):
Kontakt (e-mail i broj telefona):
Utakmica (Malta ili Azerbajdžan):

Uz navedene podatke, potrebno je poslati kratki životopis (CV) i kratko motivacijsko pismo.

Ako ste punoljetni i imate osiguran smještaj u gradu domaćinu, budite slobodni poslati nam prijavu s navedenim informacijama putem elektroničke pošte na adresu volonteri@hns-cff.hr.

Kao što pokazuju iskustva volontera s velikih sportskih natjecanja poput olimpijskih igara te svjetskih i europskih prvenstava, sudjelovanje u organizaciji značajnih sportskih događaja jedinstven je doživljaj za mlade i ambiciozne osobe. Volontiranje na utakmici Europskih kvalifikacija prilika je svim zainteresiranima za stjecanje korisnih i praktičnih iskustava, novih prijateljstva i poznanstva.

K tomu, volonteri će dobiti službenu odjeću te potvrdu o volontiranju. I pritom će neposredno dati podršku hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji!

Pitanja i odgovori

Zadovoljavate li osnovne uvjete?

- Morate biti punoljetna osoba (18 ili više godina) koja ima osiguran smještaj u gradu domaćinu (Zagreb ili Osijek). Prethodno volontersko iskustvo nije nužno, ali je poželjno.

Postoje li drugi uvjeti za volontiranje?
- Osoba mora biti potpuno na raspolaganju na dan utakmice
- Poželjno je znanje engleskog jezika

Kakve osobe tražimo?
- Pri selekciji volontera važnija će biti osobnost nego profesionalne kvalifikacije. Tražimo osobe koje su motivirane, pouzdane i koje razmišljaju timski.

Kako se prijaviti?
- Prijave se šalju putem elektroničke pošte na adresu volonteri@hns-cff.hr, uz ispunjen gore navedeni obrazac i priložen životopis te motivacijsko pismo.

Kada će biti potrebno volontirati?
- Pripreme za utakmicu uobičajeno započinju 3-4 dana prije utakmice, a najintenzivnije se radi dan prije i na dan utakmice.

Može li se gledati utakmica na kojoj se volontira?
- Osnovna zadaća volontera je odraditi uspješno sve zadatke, a ako zadatak ne zahtijeva angažman tijekom same utakmice, volonter će je moći gledati.

Kada i gdje se volonteri pripremaju za zadatke?
- O detaljima volonterskih zadataka bit ćete obaviješteni nakon selekcije.

Kada ću saznati jesam li odabran kao volonter?
- Volonteri će biti kontaktirati najkasnije pet dana prije utakmice putem telefona.

 • Za Vatrene na Maksimiru navijali i slijepi i slabovidni navijači

  25.03.2019.

  Za Vatrene na Maksimiru navijali i slijepi i slabovidni navijači

  Hrvatski nogometni savez u suradnji je s Udrugom slijepih omogućio slijepim i slabovidnim navijačima da uz pomoć audio deskripcije prate pobjedu hrvatske reprezentacije protiv Azerbajdžana na...

 • Hrvatska osvojila peto mjesto na EP-u u futsalu za gluhe

  16.12.2018.

  Hrvatska osvojila peto mjesto na EP-u u futsalu za gluhe

  Hrvatska reprezentacija gluhih osvojila je peto mjesto na Europskom prvenstvu u futsalu za gluhe, koje je od 6. do 14. prosinca održano u finskom Tampereu. Osvajanje petog mjesta drugi je najbolji...

 • Hrvatska reprezentacija gluhih plasirala se na EP

  19.09.2018.

  Hrvatska reprezentacija gluhih plasirala se na EP

  Hrvatska reprezentacija gluhih pobjedom protiv Češke plasirala se na Europsko nogometno prvenstvo za gluhe. REPREZENTACIJA GLUHIH: ČEŠKA - HRVATSKA (2:4)Dodatne kvalifikacije za Europsko nogometno...

 • NK Pajde Möhlin obranili europski naslov

  25.06.2018.

  NK Pajde Möhlin obranili europski naslov

  Na 6. Europskom prvenstvu hrvatskih nogometnih klubova izvan domovine naslov je obranila momčad NK Pajde Möhlin. Hrvati iz Vojvodine bili su drugi, a Slavonija iz Berna treća.   U organizaciji...

Učitaj više