Prilika za vrijedno iskustvo

HNS poziva volontere za Europske kvalifikacije

25.08.2014.

HNS poziva volontere za Europske kvalifikacije
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski nogometni savez ovim putem poziva zainteresirane, odgovorne i komunikativne osobe koje žele sudjelovati kao volonteri u organizaciji utakmica u Europskim kvalifikacijama.

Hrvatska nogometna reprezentacija od ove jeseni sudjeluje u Europskim kvalifikacijama za Euro 2016. godine, a kao što je bio običaj i u proteklim kvalifikacijskim ciklusima, Hrvatski nogometni savez dat će priliku mladim volonterima za sudjelovanje u organizaciji domaćih utakmica.

U 2014. godini Hrvatska će biti domaćin dva susreta:

Hrvatska - Malta (9. rujna 2014. u 20:45 sati u Zagrebu)
Hrvatska - Azerbajdžan (13. listopada 2014. u 20:45 sati u Osijeku)

HNS ovim putem poziva sve zainteresirane, odgovorne i komunikativne osobe koje žele sudjelovati u ovom natječaju da do 28. kolovoza 2014. u 16:00 sati pošalju svoju prijavu koja sadrži sljedeće informacije:

Ime i prezime:
Godina rođenja:
OIB:
Broj osobne iskaznice (ili putovnice):
Kontakt (e-mail i broj telefona):
Utakmica (Malta ili Azerbajdžan):

Uz navedene podatke, potrebno je poslati kratki životopis (CV) i kratko motivacijsko pismo.

Ako ste punoljetni i imate osiguran smještaj u gradu domaćinu, budite slobodni poslati nam prijavu s navedenim informacijama putem elektroničke pošte na adresu [email protected].

Kao što pokazuju iskustva volontera s velikih sportskih natjecanja poput olimpijskih igara te svjetskih i europskih prvenstava, sudjelovanje u organizaciji značajnih sportskih događaja jedinstven je doživljaj za mlade i ambiciozne osobe. Volontiranje na utakmici Europskih kvalifikacija prilika je svim zainteresiranima za stjecanje korisnih i praktičnih iskustava, novih prijateljstva i poznanstva.

K tomu, volonteri će dobiti službenu odjeću te potvrdu o volontiranju. I pritom će neposredno dati podršku hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji!

Pitanja i odgovori

Zadovoljavate li osnovne uvjete?

- Morate biti punoljetna osoba (18 ili više godina) koja ima osiguran smještaj u gradu domaćinu (Zagreb ili Osijek). Prethodno volontersko iskustvo nije nužno, ali je poželjno.

Postoje li drugi uvjeti za volontiranje?
- Osoba mora biti potpuno na raspolaganju na dan utakmice
- Poželjno je znanje engleskog jezika

Kakve osobe tražimo?
- Pri selekciji volontera važnija će biti osobnost nego profesionalne kvalifikacije. Tražimo osobe koje su motivirane, pouzdane i koje razmišljaju timski.

Kako se prijaviti?
- Prijave se šalju putem elektroničke pošte na adresu [email protected], uz ispunjen gore navedeni obrazac i priložen životopis te motivacijsko pismo.

Kada će biti potrebno volontirati?
- Pripreme za utakmicu uobičajeno započinju 3-4 dana prije utakmice, a najintenzivnije se radi dan prije i na dan utakmice.

Može li se gledati utakmica na kojoj se volontira?
- Osnovna zadaća volontera je odraditi uspješno sve zadatke, a ako zadatak ne zahtijeva angažman tijekom same utakmice, volonter će je moći gledati.

Kada i gdje se volonteri pripremaju za zadatke?
- O detaljima volonterskih zadataka bit ćete obaviješteni nakon selekcije.

Kada ću saznati jesam li odabran kao volonter?
- Volonteri će biti kontaktirati najkasnije pet dana prije utakmice putem telefona.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri