Pobjeda unatoč vodstvu gostiju

Hrvatska U-17 ponovno raspucana protiv Armenije

18.09.2014.

Hrvatska U-17 ponovno raspucana protiv Armenije
Foto: Drago Sopta/HNS

Pod vodstvom izbornika Luke Pavlovića, Hrvatska U-17 bila je učinkovita i u drugom susretu s vršnjacima iz Armenije.

U-17: HRVATSKA - ARMENIJA 4:1 (2:1)

Strijelci: 0:1 - Gukasjan (17'), 1:1 - Markota (23'), 2:1 - Olujić (35'), 3:1 - Kotlar (55'), 4:1 - Brekalo (72')

Hrvatska: Šemper, Prugovečki, Leovac, Tuba, Olujić, Karamarko, Đurasek, Simonović, Martinković, Blatančić i Markota. (Još su igrali: Kalaica, Soldo, Borovec, Pasariček, Lovren, Kotlar, Brekalo, Majić i Hudećek). Izbornik: L. Pavlović


U svom drugom prijateljskom nastupu protiv Armenaca, ovoga puta na stadionu u Lučkom, Hrvatska U-17 ubilježila je i drugu pobjedu, premda su ovoga puta gosti poveli.

Igrala se 17. minuta kada je Gukasjan svladao Šempera odličnim udarcem s 20 metara, no nije se dugo čekalo na poravnanje. Samo šest minuta poslije Đurasek je pucao nakon akcije s Martinkovićem, a odbijenu loptu u mrežu sprema Markota.

Prije odlaska na odmor, mladi su Hrvati preokrenuli rezultat. Olujić je s desne strane, s oko 15 metara, pogodio suprotni kut armenskog gola.

Potvrda pobjede stigla je u nastavku. U 55. minuti Brekalo je pronaša Kotlara, koji preciznim i jakim poluvolejem također pogađa suprotni kut, a četvrti je pogodak bio djelo Brekala iz blizine, nakon lijepe akcije u 72. minuti u kojoj mu je asistirao Pasariček.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri