Hrvatska bez šanse protiv Španjolske

31.03.2013.

Hrvatska bez šanse protiv Španjolske

Hrvatska reprezentacija u futsalu igrat će u dodatnim kvalifikacijama za Europsko prvenstvo nakon teškog poraza protiv Španjolske.

Pobjedama protiv Švedske i Makedonije, hrvatska reprezentacija je i uoči posljednjeg kola kvalifikacijske skupine koja se odigrava u Španjolskoj osigurala dodatne kvalifikacije za Europsko prvenstvo, a kao što je bilo i za očekivati, direktan plasman nije uspjela izboriti protiv domaće reprezentacije.

 

Fantastični Španjolci deklasirali su Hrvatsku s neugodnih 10:0 čime su potvrdili apsolutnu premoć u ovoj grupi i očekivani direktni plasman na EP.

Za Hrvatsku je nizbrdo krenulo već u 54. sekundi kada je Raul Campos zabio za 1:0 Furije, a do kraja prvog dijela pogotke su zabili Sergio Lozano i Jose Ruiz.

Od lošeg je postalo još gore u nastavku, razigrani Španjolci poigravali su se s Hrvatskom i do kraja susreta propisno napunili mrežu hrvatskog sastava. Još dva pogotka dodao je odlični Lozano, dvostruki strijelac bio je i Miguelin, a po jedan pogodak još su dodali Ortiz i Pola. Loš nastup Hrvatske upotpunio je autogolom Grbeša.

Hrvatska je usprkos ovom teškom porazu u Španjolskoj ostvarila svoj osnovni cilj, izborila je dodatne kvalifikacije kroz koje će se još jednom pokušati domoći EP-a, nakon što je 2012. upravo u Hrvatskoj došla do polufinala.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri