Reprezentativci u formi, Mandžukić slavi

08.04.2013.

Reprezentativci u formi, Mandžukić slavi

I protekloga vikenda hrvatski reprezentativci pokazali su zavidnu formu, a Mandžukićev Bayern potvrdio je naslov prvaka Njemačke.

Nakon izvrsne partije protiv Juventusa u Ligi prvaka, Mario Mandžukić nije bio u sastavu Bayerna koji je u Frankfurtu pobijedio Eintracht s 1:0 te tako i teoretski osigurao naslov prvaka Njemačke.

 

U ukrajinskom derbiju važnu ulogu odradio je Eduardo Da Silva koji je protiv Dynama igrao od prve minute te je upisao asistenciju za pobjednički pogodak Mkhitaryana. Darijo Srna odigrao je cijelu utakmicu za Šahtar koji se dodano približio obrani naslova, dok je Domagoj Vida odradio svih 90 minuta za Kijevljane.

Marko Livaja odigrao je odličnih 35 minuta u impresivnoj pobjedi Atalante nad Interom - asistirao je za prvi pogodak gostiju i kasnije izborio jedanaesterac. Kod Intera je svih 90 minuta igrao Mateo Kovačić, dobro ocijenjen usprkos porazu milanskog sastava.

Luka Modrić odigrao je 90 minuta u pobjedi Reala nad Levanteom, kao i Ivica Olić koji nije uspio i šestu utakmicu zaredom zabiti pogodak za Wolfsburg.

Po prvi puta je cijelu utakmicu za Spartak odigrao Ognjen Vukojević, no njegova momčad ostala je bez bodova protiv Rostova za koji je sjajan posao odradio Stipe Pletikosa. Vedran Ćorluka igrao je cijelu utakmicu za Lokomotiv, Gordon Schildenfeld za PAOK, dok je Nikica Jelavić ušao u nastavku utakmice Tottenham - Everton.

Na pragu povratka u prvu ligu je Subašićev Monaco (branio protiv Niorta), a cijelu utakmicu za Dnipro odigrali su Strinić i Kalinić. Dinamo je slavio protiv Zagreba s 3:0 uz odličnu partiju Sammira, a Goran Blažević primio je jedan pogodak na gostovanju kod Intera.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri