Slijedi borba za treće mjesto

Alumnus poražen od moskovske Dine

03.10.2014.

Alumnus poražen od moskovske Dine
Foto: Arhiva HNS

U svom drugom nastupu na kvalifikacijskom turniru u Rusiji, Alumnus je odmjerio snage s domaćom momčadi, Dinom iz Moskve.

Belgijski Charleroi svladao je Alumnus na početku drugog kvalifikacijskog kruga UEFA Futsal Cupa 4:2, a u petak su Zagrepčani odigrali dvoboj drugog kola protiv Dine iz Moskve.

Rusi su nakon samo tri minute poveli preko Carlinhosa, no ubrzo je izjednačio Penava. U 11. minuti Carlinhos je vratio vodstvo Dini, a samo petnaestak sekundi kasnije isključen je Brnić, da bi Carlinhos iz kaznenog udarca povisio na 3:1.

Alumnus je još jednom uzvratio preko Penave, u 13. minuti za 3:2, ali Prudnikov i Hamadijev pogađaju prije odmora za uvjerljiviju prednost.

Na 6:2 povisio je Glavackih, Grbeša je u 35. minuti postigao treći pogodak hrvatskog prvaka, a konačnih 8:3 postavlja Prudnikov s dva nova gola u samoj završnici susreta.

Charleroi je pobijedio rumunjsku Devu 3:2 te su Dina Moskva i Charleroi nakon dva kola osigurali prolaz, dok će Alumnus i Deva u trećem kolu u nedjelju odlučivati o trećem mjestu.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri