HNS u Rujevicu ulaže milijun eura

Šuker: "Dokaz da radimo u skladu s najavljenom vizijom"

08.10.2014.

Šuker: "Dokaz da radimo u skladu s najavljenom vizijom"
Foto: Arhiva HNS

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker danas je obišao gradilište na Rujevici gdje je najavio značajno ulaganje HNS-a.

Foto: Arhiva HNS
Šuker je u Rijeci obišao gradilište na kojem su nedavno započeli radovi na prostoru budućeg trening centra NK Rijeke te je najavio ulaganje Hrvatskog nogometnog saveza u vrijednosti od milijun eura u taj nogometni centar.

"Drago mi je što mogu ispred HNS-a reći kako ćemo uložiti milijun eura u razvoj ovog nogometnog centra. To je nova investicija u razvoj hrvatskog nogometa, a to je jedna od osnovnih zadaća Saveza. Najavio sam još na prvoj skupštini razvoj ovakvih regionalnih centara i ovo je dokaz da radimo u skladu s tom vizijom", poručio je predsjednik Saveza Davor Šuker.

"Dat ćemo ono što je potrebno našoj državi, našem nogometu, a to je infrastruktura, na tomu moramo svi raditi. Hvala nogometnom gradu Rijeci, županiji, NK Rijeci i svim ulagačima u ovim projektima, vjerujem da ćemo ovdje imati pravi centar", zaključio je Šuker prilikom obilaska budućeg trening centra na Rujevici.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri