Cilj je uzeti šest bodova

Strinić: "Nema podcjenjivanja, ali sve je u našim nogama"

08.10.2014.

Strinić: "Nema podcjenjivanja, ali sve je u našim nogama"
Foto: Drago Sopta/HNS

Ivan Strinić, lijevi branič Dnipra i Hrvatske, uvjeren je da Kovačevi izabranici mogu u sljedeće dvije kvalifikacijske utakmice uzeti maksimalni broj bodova.

Hrvatska nogometna reprezentacija svladala je Maltu u Zagrebu u prvom nastupu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2016. godine, a slijede joj okršaji s Bugarskom u petak te Azerbajdžanom u ponedjeljak. Za oba susreta kandidira i Ivan Strinić.

"Dugo me nije bilo zbog raznih ozljeda, ali to je iza mene. Čekaju nas dvije vrlo važne utakmice i nadam se da ćemo ih apsolvirati sa svih šest bodova. S time bismo svi bili sretni", rekao je nogometaš Dnipra iz Dnipropetrovska.

"Okreće se nova stranica, nove su kvalifikacije u pitanju. Na meni je da se pokažem u što boljem svjetlu na početku novog ciklusa", dodao je.

Izbornik Niko Kovač pripremio je analizu protivnika, ali u reprezentativnom se taboru slažu da će presudno biti hrvatsko izdanje.

"Još bolje ćemo pojedinačno upoznati mogućnosti bugarskih igrača, ali najvažnije je da se mi što bolje pripremimo i budemo pravi, da pokažemo kvalitetu koju sigurno imamo", izjavio je Strinić.

"Nema podcjenjivanja te moramo biti spremni na vruću atmosferu u Sofiji. Sve je u našim nogama", zaključio je.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri