Fifa izrazila sućut obitelji Ivana Turine

03.05.2013.

Fifa izrazila sućut obitelji Ivana Turine

Predsjednik Fife Joseph S. Blatter izrazio je u ime cijele međunarodne nogometne obitelji sućut obitelji, prijateljima i voljenima Ivana Turine.

Nogometni svijet potresla je vijest o iznenadnoj smrti hrvatskog vratara Ivana Turine kojeg je izdalo srce u noći sa srijede na četvrtak.

U Kuću hrvatskog nogometa stigao je iz Fife izraz sućuti kojeg potpisuje predsjednik međunarodne nogometne organizacije Joseph S. Blatter, a kojeg prenosimo u cijelosti:

 

Poštovani predsjedniče,

pišem Vam danas u dubokoj tuzi nakon što smo dobili informaciju o iznenadnoj smrti hrvatskog vratara AIK-a Ivana Turine u 33. godini - mladića ispred kojega je bio cijeli život.

U ime Fife i međunarodne nogometne obitelji, želim izraziti najdublju sućut švedskoj i hrvatskoj nogometnoj obitelji i, najvažnije, obitelji, prijateljima i svim voljenima Ivana Turine.

Molim Vas da ih obavijestite da cijela nogometna obitelj stoji uz njih, želimo im snagu tijekom ovog teškog razdoblja. Nadamo se kako će na neki način naše riječi potpore pomoći donijeti malo mira i utjehe u ovom vremenu žalosti.

S poštovanjem Vaš,

Joseph S. Blatter

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri