Vrbanović: "Željni smo nova tri boda"

07.05.2013.

Vrbanović: "Željni smo nova tri boda"

Danas je u prostorijama HNS-a održana konferencija za medije na kojoj je predstavljen proces kupovine ulaznica za susret Hrvatska - Škotska.

Izvršni predsjednik Damir Vrbanović, povjerenik za ulaznice Nikša Martinac i marketing managerica Martina Mačković upoznali su medije o procesu kupovine ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu između Hrvatske i Škotske (7. lipnja 2013. u 20:15 sati) kao i o ostalim organizacijskim aktivnostima Saveza uoči tog susreta.

 

Izvršni predsjednik Vrbanović osvrnuo se još jednom na utakmicu sa Srbijom i zahvalio se predstavnicima medija na izvanrednom praćenju te utakmice:

"Zahvaljujući djelomično i takvom kvalitetnom pisanju, sve je proteklo bez incidenata. Fifa je utakmicu prozvala utakmicom visokog rizika, a na kraju smo dobili puno komplimenata za organizaciju."

Ispred Hrvatske je utakmica sa Škotskom, a Vrbanović je poželio lijep kraj odlične nogometne sezone:

"Loše je što je javnost već upisala nova tri boda, Škotska nije lagan suparnik. Mi smo, naravno, željni pobjede i nova tri boda. Iza naših reprezentativaca je odlična sezona, Mario Mandžukić igra finale Lige prvaka, svi su zdravi, pa možemo reći da je sezona u klupskom i reprezentativnom smislu bila izvrsna."

Izvršni predsjednik podsjetio je na već ranije objavljene cijene ulaznica:

Tribina zapad VIP 500,00 kn
Tribina zapad dolje 250,00 kn
Tribina zapad gore 120,00 kn
Tribina istok 120,00 kn
Tribina sjever dolje 70,00 kn
Tribina sjever gore 50,00 kn
Tribina jug 60,00 kn

U ime HNS-a, Vrbanović se još jednom zahvalio gradu Zagrebu u pomoći oko organizacije utakmice sa Srbijom:

"Hvala Gradu i gradonačelniku na profesionalnoj pomoći oko organizacije utakmice, nadam se da će tako biti i za utakmicu Hrvatska - Škotska i da će se Škoti dobro osjećati u Zagrebu."

Nikša Martinac upoznao je prisutne o tehničkim detaljima prodaje ulaznica koje možete vidjeti ovdje.

"U prodaju se pušta puni kapacitet stadiona - 35007 ulaznica. Za internet prodaju rezervirano je 23222 ulaznica, a svakako preporučujemo kupnju internetom kako biste na vrijeme dobili svoju ulaznicu."

Ulaznice su u internetskoj pretprodaji od 7. svibnja u 20:15 (točno mjesec dana prije početka utakmice), a na blagajnama Maksimira moći će se kupiti od 1. do 7. lipnja, od 12 do 18 sati - odnosno do početka susreta na dan utakmice.

Korporativni paketi ulaznica bili su uspjeh na utakmici protiv Srbije, pa je to praksa s kojom će HNS i nastaviti, poručuje marketing managerica Martina Mačković:

"Utakmica sa Srbijom bila je organizacijski iskorak u svim aspektima, pa i marketinškom. Pozivam i ovim putem naše poslovne partnere da zajedno podržimo reprezentaciju koja se trenutno nalazi na 4. mjestu Fifine ljestvice. Škoti su rezervirali 2767 ulaznica, a u suradnji s Gradom organizirat ćemo im prijevoz od Trga bana Jelačića do stadiona."

Izvršni predsjednik Vrbanović još je jednom pojasnio zašto se sa Škotskom igra u Zagrebu:

"Fifa 90 dana prije utakmice mora dobiti lokaciju, a policija je u tom trenutku dala dozvolu samo stadionu Maksimir jer drugi ne zadovoljavaju sigurnosne kriterije. Naime, nakon sastanka MUP-a, Uefe i HNS-a, provedba Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima postala je rigorozna. Split je promptno reagirao, raspisali su natječaj za rekonstrukciju, a kao što vrijedi za Split, vrijedi i za Osijek i Rijeku - nitko im neće moći osporiti kandidaturu za organizaciju utakmica kada zadovolje uvjete. Hrvatska reprezentacija ima obvezu i zaslužuje igrati u svim dijelovima Hrvatske."

Vrbanović je novinare izvijestio kako se još pregovara oko termina utakmice s Portugalom (10. lipnja), ali da je već sada organizirano posebno prisjećanje na Ivana Turinu na toj utakmici. HNS će u suradnji s Dinamom dati svoj doprinos i na susretu Dinamo - AIK.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri