Poraz mladih u Portugalu

02.06.2013.

Poraz mladih u Portugalu

U prijateljskoj utakmici odigranoj u Rio Maioru, hrvatska reprezentacija igrača do 21 godine izgubila je od Portugala s 2:0.

Portugal - Hrvatska 2:0

1:0 J. Carlos 2', 2:0 Aldair 84'


Nakon tri početne pobjede te remija u finalu Regionalnog kupa protiv Crne Gore (koja je u raspucavanju s bijele točke osvojila to natjecanje), Niko Kovač zabilježio je i prvi poraz na izborničkoj klupi mlade reprezentacije.

Portugalci su bili bolji s 2:0, a naopako je za Hrvatsku krenulo već u drugoj minuti kada je grubo pogriješio Matej Delač u ispucavanju lopte, što je preciznim udarcem s 20-ak metara iskoristio Jo?o Carlos.

Hrvatska je nakon toga imala veći posjed lopte od Portugalaca, no nije bila konkretna, a kao i protiv Crne Gore, potpuno je zakazala realizacija u napadu.

U završnici utakmice, Aldair je potvrdio pobjedu mladih Portugalaca. Hrvatska u kolovozu počinje s kvalifikacijama za Europsko prvenstvo gostovanjem u Lihtenštajnu, što će biti savršena prilika da se Niko Kovač vrati na pobjednički put.

Hrvatska: Delač, Vrsaljko (od 79. Župarić), Bručić (od 70. Miloš), Datković (od 85. Mitrović), Bubnjić, Mrzljak, Brozović, Caktaš (od 65. Miličević), Oršić (od 65. Begonja), Šitum (od 32. Čulina), Livaja.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri