Preminuo Željko Bogomolec

24.07.2013.

Preminuo Željko Bogomolec

Hrvatski nogometni savez sa žaljenjem obavještava javnost kako je preminuo Željko Bogomolec, sportski direktor Hrvatskog dragovoljca.

Profesor Željko Bogomolec rođen je 9. studenoga 1959. godine u Zagrebu, a 1978. godine diplomirao je na Kineziološkom fakultetu.

Bogomolec je igrao u NK Zagrebu od 1969. do 1977. godine, nakon čega se bavio trenerskim poslom. Praktički od pokretanja kluba involviran je u rad Hrvatskog dragovoljca gdje je od 1994. godine bio voditelj priznate omladinske škole. U istom je klubu blagi i svugdje omiljeni Bogomolec trenutno obnašao dužnost sportskog direktora.

"Hrvatski nogomet izgubio je još jednog vrijednog i marljivog djelatnika ove godine. U ime Hrvatskog nogometnog saveza i cijele nogometne obitelji, izražavam duboku sućut obitelji i prijateljima Željka Bogomoleca, kao i nogometnom klubu Hrvatski dragovoljac, zbog ovog nenadoknadivog gubitka", poručio je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker.

U četvrtak 25. srpnja u 12 sati održat će se komemoracija na stadionu NK Hrvatski dragovoljac, a posljednji ispraćaj bit će u petak 26. srpnja u 10 sati na Krematoriju.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri