Hrvatska domaćin turnira

NS Zagreb sedmicom otvorio Kup regija

20.10.2014.

NS Zagreb sedmicom otvorio Kup regija
Foto: Drago Sopta/HNS

Selekcija Središta Zagreb izvrsno je otvorila kvalifikacijski turnir Uefinog Kupa regija pobijedivši u prvom kolu azerbajdžanskog predstavnika Çagirgan sa 7:1.

Azerbajdžanci su postali dragi gosti u Hrvatskoj - nakon što je A reprezentacija sa 6:0 slavila u Osijeku protiv Azerbajdžana u sklopu Europskih kvalifikacija, na otvaranju kvalifikacijskog turnira Kupa regija selekcija središta Zagreb slavila je protiv Çagirgana sa 7:1.

Kup regija Uefino je natjecanje za amaterske momčadi, a Hrvatska je ove godine u Istri domaćin kvalifikacijskog turnira. Pobjednici osam skupina kvalificirat će se za finalni turnir koji će se igrati u lipnju 2015. godine.

NS Zagreb je u vodstvo doveo Antun Strjački u 20. minuti, a prednost je udvostručio Željko Štulec.

Raspad gostiju uslijedio je u nastavku susreta kada su golove zabijali Strjački, Ivan Zelenika (11m), Arjan Rexhepi (2) i Antonio Boroša, dok je počasni pogodak za azerbajdžanskog predstavnika postigao Rasif Safiyarov.

Hrvatska je u skupini sa švedskim Västergötlandom i latvijskim RTU-om. Naredni susret je na rasporedu protiv Šveđana u srijedu u 15 sati u Poreču (stadion Veli Jože).

NS Zagreb - Çagirgan 7:1

NS Zagreb: Hadžić, Rexhepi, Juranović, Strjački (od 61. Boroša), Mohač, Rihtar (od 72. Ivkovčić), Čunčić, Špadina, Vrbat, Štulec (od 46. Zelenika), Puretić.

Trener: Sreten Ćuk

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri