Niko Kovač objavio kandidate za Lihtenštajn

31.07.2013.

Niko Kovač objavio kandidate za Lihtenštajn

Izbornik mlade reprezentacije Niko Kovač objavio je popis igrača na koje računa za kvalifikacijsku utakmicu u Lihtenštajnu.

Hrvatska U-21 reprezentacija na svoj kvalifikacijski put prema Europskom prvenstvu kreće u Vaduzu gdje će 13. kolovoza odmjeriti snage s reprezentacijom Lihtenštajna.

Izbornik Niko Kovač za tu je akciju pozvao sljedećih 20 nogometaša:

Vratari: Matej Delač (Vojvodina), Oliver Zelenika (Dinamo)

Braniči: Šime Vrsaljko (Genoa), Dino Mikanović (Hajduk), Toni Gorupec (Sesvete), Niko Datković (Rijeka), Dario Župarić (Pescara 1936), Jozo Šimunović (Dinamo)

Vezni igrači: Filip Mrzljak (Lokomotiva), Josip Radošević (Napoli), Hrvoje Miličević (Zrinjski), Marcelo Brozović (Dinamo), Mijo Caktaš (Hajduk), Antonini Čulina (Spezia), Mislav Oršić (Inter Zaprešić), Petar Mišić (Lokomotiva)

Napadači: Mario Šitum (Lokomotiva), Ivan Tomičić (Hajduk), Marko Livaja (Atalanta), Tomislav Kiš (Hajduk).

"Ispred nas je prva kvalifikacijska utakmica, nadamo se naravno što boljem rezultatu na startu. Malo je vremena za pripreme, ali nadam se da će svi igrači ostati zdravi i raspoloživi za prvu prepreku koja nas čeka. Važno je u novi ciklus krenuti jednim dobrim rezultatom i upravo to nam je cilj u Lihtenštajnu", najavio je utakmicu izbornik Niko Kovač.

U odnosu na dosadašnje utakmice mlade reprezentacije, izbornik se odlučio i na neke promjene:

"Dva igrača su nam u A reprezentaciji, pa smo popis morali prilagoditi i tomu. Na listi kandidata je i nekoliko novih imena, radi se o igračima koji su poziv zaslužili igrama u svojim klubovima i nadamo se kako će tu formu prenijeti i u reprezentativno okruženje."

Mlada reprezentacija okuplja se u nedjelju 11. kolovoza u Zagrebu, a od ponedjeljka je smještena u švicarskom Maienfeldu.

Kvalifikacijska utakmica između U-21 reprezentacija Lihtenštajna i Hrvatske igra se na stadionu Rheinpark u utorak 13. kolovoza u 17 sati.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri