Stroga kontrola ulaska na stadion

Obavijesti, upute i upozorenja za hrvatske navijače u Italiji

14.11.2014.

Obavijesti, upute i upozorenja za hrvatske navijače u Italiji
Foto: Arhiva HNS

Uoči velikog nedjeljnog sraza između Italije i Hrvatske, donosimo cjelovit pregled uputa i upozorenja za sve hrvatske navijače koji namjeravaju prisustvovati ovom ogledu.


U dogovoru s Talijanskim nogometnim savezom (FIGC), Hrvatski nogometni savez bio je zadužen za organizaciju prodaje i distribucije ulaznica hrvatskim navijačima. Hrvatski navijači mogli su kupiti ulaznice isključivo putem Hrvatskog nogometnog saveza i to za navijački sektor predviđen za hrvatske navijače (3. razina, plava tribina).

Svim hrvatskim državljanima koji nisu kupili ulaznicu preko HNS-a, a nemaju boravište u Italiji (što mogu potvrditi dokumentima), neće biti omogućen ulazak na stadion.

Sve ulaznice na stadionu su personalizirane (glase na ime i prezime) te NISU prenosive.

Foto: Arhiva HNS

Prema talijanskim zakonima, uz policiju i zaštitarska služba te redari imaju pravo kontrolirati osobne podatke i usporediti ih s podacima na ulaznici, a ako se ti podaci ne podudaraju, tim osobama bit će zabranjen ulaz na stadion.

Sve internetske narudžbe hrvatskih državljana putem FIGC-a automatski su poništene i vlasnici neće moći ući na stadion s takvom elektroničkom ulaznicom.

Zbog dugotrajne kontrole ulaska, kao i veličine stadiona te dugotrajnog kretanja kroz toranj broj 8 putem kojeg ulaze hrvatski navijači (najmanje 15 minuta), preporučujemo navijačima da na stadion dođu najkasnije tri sata prije početka utakmice.

Foto: Arhiva HNS

Na sljedećoj poveznici možete pronaći dokument na hrvatskom jeziku sa svim informacijama i pravilima vezanima za utakmicu, uključujući upute za dolazak na stadion i ponašanje na San Siru: UPUTE ZA HRVATSKE NAVIJAČE.

U slučajevima gubitka dokumenata, kao i svim drugim slučajevima u kojima je potrebna pravna pomoć, hrvatski navijači mogu se obratiti dežurnom osoblju Generalnog konzulata Republike Hrvatske na brojeve telefona 0039 340 4791918 i 0039 331 76425 67.

Hrvatski nogometni savez još jednom poziva sve navijače da daju punu podršku Vatrenima uz fer i korektno navijanje i respekt prema protivniku. Uživajte u nogometnom spektaklu u hramu nogometu, legendarnom milanskom stadionu San Siro!

Utakmica Italija - Hrvatska igra se u nedjelju 16. studenoga u 20:45 sati.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri