Susret velikih rivala i prijatelja

Srna: "Naboj je uvijek maksimalan, a nadam se spektaklu"

15.11.2014.

Srna: "Naboj je uvijek maksimalan, a nadam se spektaklu"
Foto: Drago Sopta/HNS

Dan prije velikog susreta Italije i Hrvatske na San Siru, utakmicu je najavio i hrvatski kapetan Darijo Srna.

Hrvatska nogometna reprezentacija stigla je u Italiju te u subotu odrađuje posljednji trening uoči ogleda s Azzurrima, u koji obje momčad ulaze s maksimalnim učinkom u dosadašnjem dijelu kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

"Naboj je uvijek maksimalan, bez obzira na protivnika. Svaka utakmica nosi tri boda, ali istina je da se ovoga puta sastaju dva velika rivala, dva nogometna prijatelja koji se dobro poznaju. Nadam se spektaklu za gledatelje, makar utakmica nije ključna, ali može mnogo toga riješiti u korist pobjednika", rekao je kapetan ukrajinskog Šahtara i hrvatske reprezentacije, Darijo Srna.

Italija ima određenih problema s ozljedama svojih igrača, dok Niko Kovač može računati na sve pozvane.

"Najveći im je hendikep izostanak Pirla, ali Conte će sigurno naći dobru zamjenu i pripremiti momčad za Hrvatsku", uvjeren je Srna.

U Milanu pada kiša, što bi moglo otežati uvjete za igru, ali hrvatski reprezentativci ne opterećuju se time.

"Teren je natopljen, ali prognoza kaže da će sutra biti spreman za igru. Prilagodit ćemo se uvjetima i pokušati igrati što bolji nogomet. Kako je nama, tako je i njima", kaže kapetan.

Nedjeljna će utakmica biti i jubilarna za dvojicu prekaljenih reprezentativaca, po jednog sa svake strane.

"Treba čestitati i Oliću i De Rossiju na 100. utakmici. Nema nikakvih problema između mene i De Rossija, a on je jako bitan igrač za Italiju", zaključio je hrvatski desni branič.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri