Štimčevi izabranici na okupu, odrađen trening u Lihtenštajnu

12.08.2013.

Štimčevi izabranici na okupu, odrađen trening u Lihtenštajnu

Dva dana prije prijateljske utakmice Lihtenštajna i Hrvatske u Vaduzu, izbornik Igor Štimac poveo je nakon okupljanja hrvatske reprezentativce na trening.

Hrvatski nogometni reprezentativci okupili su se u ponedjeljak, 12. kolovoza, uoči prijateljskog ogleda s izabranom vrstom Lihtenštajna, a prije rujanskog nastavka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

Svi su izabranici Igora Štimca stigli iz različitih odredišta preko švicarskog Züricha u austrijski Feldkirch, a u 19 sati odradili su i trening, u lihtenštajnskom Eschenu. Utakmica ih čeka u srijedu, 14. kolovoza.

"Lihtenštajn je reprezentacija iz donjeg europskog doma koju, međutim, ne smijemo podcijeniti", naglasio pri objavi popisa kandidata Štimac te istaknuo glavne ciljeve dvoboja s domaćom reprezentacijom.

"Ovo je neugodan termin jer velik je broj igrača u središnjem dijelu priprema za novu sezonu, a vrućine su iznimno velike. Mi ćemo u ovoj akciji najviše raditi na realizaciji, a brinut ćemo o tomu da se ne dogodi nepredviđena ozljeda", rekao je.

Utakmica Lihtenštajna i Hrvatske počinje u 20:15 sati, na stadionu Rheinpark u Vaduzu.

Popis kandidata za susret Lihtenštajn - Hrvatska:

Vratari: Stipe Pletikosa (Rostov), Dominik Picak (Lokomotiva)

Braniči: Darijo Srna (Šahtar), Domagoj Vida (Dynamo), Hrvoje Milić (Rostov), Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Dejan Lovren (Southampton), Josip Pivarić (Dinamo), Mario Maloča (Hajduk)

Vezni igrači: Ognjen Vukojević (Dynamo), Arijan Ademi (Dinamo), Milan Badelj (HSV), Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Sevilla), Alen Halilović (Dinamo)

Napadači: Mario Mandžukić (Bayern), Ivica Olić (Wolfsburg), Eduardo da Silva (Šahtar), Nikica Jelavić (Everton), Ante Rebić (Split)

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri