Eduardo: "Obrana Srbije za svaki respekt"

04.09.2013.

Eduardo: "Obrana Srbije za svaki respekt"

Reprezentativni napadač Eduardo Alves da Silva ističe kako Hrvatska mirno dočekuje izrazito važan kvalifikacijski ogled sa Srbijom u Beogradu.

Srbija - Hrvatska

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2014.
6. rujna 2013., 20:45 sati
Beograd, stadion Marakana

Na konferenciji za medije održanoj dva dana prije utakmice Srbije i Hrvatske na stadionu Crvene zvezde u Beogradu na novinarska je pitanja odgovarao Eduardo Alves da Silva, igrač ukrajinskog Šahtara i jedan od napadačkih aduta hrvatskog izbornika Igora Štimca.

"Što se tiče mojih utakmica u klubu, odigrao sam ih dosta i u dobrom sam fizičkom stanju. Svi koji smo tu u reprezentaciji spremni smo za ovakav susret", naglasio je Eduardo. "Naravno da se nadam minutaži, kao i svi ostali. Treniramo, borimo se za svoje mjesto i na kraju će izbornik odlučiti", dodao je.

Pritisak s tribina na Marakani neće poremetiti hrvatske planove, objašnjava: "Svaku utakmicu igramo pred punim tribinama i u vrućoj atmosferi. Imamo dosta iskustva s time. Ugođaj je u reprezentaciji, kao i uvijek, pozitivan. Osjeća se malo tenzija, ali mirni smo i zasad je sve u redu".

Hrvatski će napadači imati težak posao vrlo kvalitetnih braniča Srbije, koji uživaju velik ugled u nogometnom svijetu. "Obrana Srbije je za svaki respekt, poimence je to možda i najbolja obrana na svijetu. No, njihova izvedba ovisi i tome koliko ćemo im igre mi dopustiti", zaključio je Eduardo Alves da Silva.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri