Poruke potpore navijača hrvatskoj reprezentaciji

06.09.2013.

Poruke potpore navijača hrvatskoj reprezentaciji

Iako ih ne mogu bodriti s tribina Marakane, navijači su hrvatskim nogometnim reprezentativcima, uz pomoć HNS-a i tvrtke Nike, ostavili jake i emotivne poruke potpore.

Ususret kvalifikacijskoj utakmici nogometnih reprezentacija Hrvatske i Srbije za SP 2014. u Brazilu, koja se danas igra na stadionu Crvene zvezde, poznatijem kao Marakana, vodeći svjetski proizvođač sportske opreme tvrtka Nike, te HNS, pozvali su sve strastvene nogometne navijače da hrvatskim nogometašima ostave poruke potpore.

Budući su utakmice između nogometnih reprezentacija Hrvatske i Srbije okarakterizirane kao utakmice visokog rizika hrvatski navijači neće moći sa stadionskih tribina u Beogradu bodriti hrvatske reprezentativce.


Nike, koji je ujedno i sponzor hrvatske nogometne reprezentacije, te HNS su stoga pozvali sve navijače da u zagrebačkom Nikeovom dućanu, u Ilici 10, te na Facebook stranicama Nike Football Hrvatska te HNS-ovoj Facebook stranici ostave poruke potpore nogometašima koje su ih kasnije dočekale ispisane na sjedištima zrakoplova kojim su letjeli za Beograd.


Poruke podrške hrvatskim reprezentativcima, između ostalih, ostavio je i Bruno Kovačević koji je citirao velikog Martina Luthera Kinga napisavši poruku Mariju Mandžukiću: “Nikad nije kasno učiniti pravu stvar.“


Poruke poput; „Igrajte svim srcem i naša je pobjeda sigurna! Samo hrabro, vi to možete!“ autorice Sanje K.S., „Izađite na teren i ostavite srce na njemu – za svoj narod i pobjedu!“ koju je napisao Mladen J., te „Ajmo dečki, gleda vas cijela Hrvatska! Samo hrabro!“ koje je reprezentativcima napisao Luka S. dočekale su nogometaše otisnute na Pro Combat podmajicama i torbama za kopačke. Hrvatski su se reprezentativci najviše, pak, oduševili porukama svojih navijača koje su ih dočekale na velikom zaslonu Zračne luke Zagreb te na sjedalima aviona kojim su letjeli prema Beogradu.


Hrvatski reprezentativci koji će danas ostaviti srce na terenu kako bi se još snažnije pozicionirali na ljestvici i kvalificirali za nastup na Svjetskom prvenstvu oduševili su se porukama te istaknuli kako duboko dirnuti idu izboriti pobjedu protiv reprezentacije Srbije.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri