Olić: "Bod poput pobjede"

07.09.2013.

Olić: "Bod poput pobjede"

Reprezentativni napadač Ivica Olić ponudio je svoje viđenje utakmice Srbije i Hrvatske, odigrane u petak na beogradskoj Marakani.

Srbija i Hrvatska odigrale su 1:1 u novom kvalifikacijskom nastupu za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine. Izabranici Igora Štimca time su potvrdili osvajanje najmanje drugog mjesta u skupini, a Belgija je pobjedom u Škotskoj (2:0) otišla na pet bodova prednosti na vrhu.

"Srbija je napravila veliki pritisak, nije nam dala disati. Pokušali smo se usredotočiti na kontre i polukontre, ali u prvom poluvremenu nije ih bilo", izjavio je poslije susreta nogometaš njemačkog Wolfsburga, Ivica Olić.

Na odmor se otišlo bez pogodaka: "Imali smo dobar rezultat i znali smo da će Srbija teško izdržati taj tempo. To smo iskoristili početkom drugog poluvremena i sjajnom loptom Srne za Mandžukića stvorili prednost".

"No, šteta je što smo primili gol za 1:1", nastavio je komentirati Olić, "a Srbija je zabila gol iz onoga u čemu je najjača, iz prekida. Naša je prednost bila u igraču više nakon crvenog kartona Srbije, koji je visio u zraku i trebali smo to bolje iskoristiti".

"Na kraju sam zadovoljan jer je ovaj bod poput pobjede", zaključio je hrvatski napadač.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri