Modrić: "Imali smo sve u svojim rukama"

07.09.2013.

Modrić: "Imali smo sve u svojim rukama"

Beogradskih 1:1 potvrdilo je Hrvatskoj najmanje drugo mjesto u skupini, ali i povećalo zaostatak za vodećom Belgijom na pet bodova.

Luka Modrić, hrvatski nogometni reprezentativac i igrač španjolskog Real Madrida, prenio je svoja razmišljanja o utakmici Srbije i Hrvatske, koja je završila bez pobjednika. Na semaforu je nakon 90 minuta igre stajalo 1:1.

"Atmosfera je bila korektna, bilo je lijepo igrati pred punim stadionom", konstatirao je Modrić.

Hrvatska je vodila pogotkom Mandžukića iz 53. minute, ali poravnao je Mitrović u 66. minuti: "Imali smo povoljan rezultat i šteta je što nismo pobijedili. Znali smo da nam Srbija može prijetiti iz prekida, ali napravili smo previše glupih prekršaja. Imali smo sve u svojim rukama, ali sada su nam dodatne kvalifikacije realnost".

Momčad pod vodstvom izbornika Igora Štimca imala je od 75. minute i igrača više, zbog drugog žutog kartona Matića, no u 80. minuti isključen je i Šimunić zbog prekršaja na Sulejmaniju. "Kod tog našeg kornera, igrači nisu stajali gdje su trebali stajati", objašnjava Luka Modrić.

"Da nismo tada dobili crveni karton, vjerojatno bismo Srbiji prije kraja utakmice zabili pogodak. Treba se okrenuti idućim utakmicama", zaključio je.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri