Krešić: "Možemo se mirno vratiti u klubove"

10.09.2013.

Krešić: "Možemo se mirno vratiti u klubove"

U pobjedi Hrvatske nad Južnom Korejom svoj je debitantski nastup upisao vratar moskovskog Lokomotiva, Dario Krešić.

Na vratima hrvatske nogometne reprezentacije u utorak je po prvi puta stajao Dario Krešić, 29-godišnji Vukovarac koji brani boje ruskog prvoligaša Lokomotiva iz Moskve. U sudačkoj je nadoknadi, prije južnokorejskog pogotka za smanjenje rezultata na konačnih 2:1, svoje mjesto prepustio još jednom debitantu, Antoniju Ježini iz Istre 1961.

"Drago mi je da sam ubilježio svoj debi u reprezentaciji, pogotovo uz pozitivan rezultat na kraju", izjavio je Krešić po završetku utakmice.

Hrvatska je u Južnu Koreju stigla nakon teške utakmice u Srbiji i mnogo vremena provedenog u zrakoplovu: "Bio je stvarno naporan put, putovali smo više od 15 sati. Nikako nismo uspjeli uhvatiti ritam spavanja, ali vratili smo se pobjedama i sada se možemo mirno vratiti u svoje klubove".

U reprezentaciji je bilo više igrača koji su se pokušali igrom nametnuti izborniku Igoru Štimcu za nadolazeće kvalifikacijske ispite.

"Trener nam je dao jasne upute kako se kretati, a igrači su pokazali kako su dobro prihvatili njegove ideje", završio je Dario Krešić.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri