Pogoci Mandžukića, Olića i Rakitića

14.09.2013.

Pogoci Mandžukića, Olića i Rakitića

Tri hrvatska nogometaša u Bayernu, Wolfsburgu i Sevilli pronašli su put do protivničke mreže u nastupima svojih momčadi.

U njemačkoj Bundesligi Bayern je upisao novu pobjedu, 2:0 protiv Hannovera, a prvi je pogodak za Bavarce postigao hrvatski napadač Mario Mandžukić u 51. minuti susreta. Mandžukić je mirno zaključio dobru akciju momčadi Josepa Guardiole, a odigrao je svih 90 minuta. Drugi je pogodak postigao Ribery sredinom drugog poluvremena.

Pogodak je postigao i Ivica Olić, na svoj 34. rođendan. Wolfsburg je poražen kod Bayera 3:1, a Olić je za izjednačenje na 1:1 pogodio u 39. minuti, spretnom reakcijom na ubačaj s lijeve strane. No, Kiessling je s dva pogotka u nastavku zadržao bodove u Leverkusenu. Ivan Perišić u igru je ušao u 71. minuti utakmice.

Odličnu je partiju pružio kapetan Seville, Ivan Rakitić, koji je pri vodstvu Barcelone 2:0 u drugom poluvremenu prvo smanjio rezultat u 80. minuti poslije protunapada, a u samoj završnici asistirao je Cokeu iz kornera za poravnanje. No, Barcelona je pobijedila u sudačkoj nadoknadi pogotkom Sancheza.

Nikica Jelavić, napadač Evertona, asistirao je glavom u 45. minuti Naismithu za pobjedu svoje momčadi nad Chelseajem 1:0, a zamijenjen je u 67. minuti.

Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu za Real Madrid kod Villarreala (2:2), a Mateo Kovačić sudjelovao je od 80. minute u talijanskom derbiju Intera i Juventusa, koji je također završen bez pobjednika, rezultatom 1:1.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri