Stanković: "Ništa još nije gotovo"

23.09.2013.

Stanković: "Ništa još nije gotovo"

Hrvatska i Slovačka odlučivat će u utorak u Dubrovniku o putniku na Europsko prvenstvo u futsalu, a izabranici Mate Stankovića imaju dva pogotka prednosti.

Hrvatski reprezentativci u futsalu u utorak, 24. rujna u 20:00 sati igraju uzvratnu utakmicu doigravanja za odlazak na europsku smotru u Belgiji početkom 2014. godine. U prvoj su utakmici, odigranoj u Bratislavi, svladali reprezentaciju Slovačke rezultatom 3:1 i na pragu su ostvarenja svog cilja.

"Malo smo svi nervozni jer smo pred vratima situacije koju dugo nismo imali. Zadnje smo Europsko prvenstvo izborili prije 12 godina - prošli smo se puta kvalificirali kao domaćini - i svjesni smo važnosti trenutka", izjavio je izbornik hrvatske reprezentacije, Mato Stanković.

Međutim, oprez je nužan, kao i maksimalni angažman u predstojećih 40 minuta, ističe: "Slovaci nipošto nisu slaba momčad, mi smo u Bratislavi odigrali na maksimalnoj razini, a oni nisu. Ništa još nije gotovo. Svi im igrači igraju u Slov-Maticu, koji igra među 16 najboljih u Europi, pa njihov izbornik ima reprezentaciju na okupu cijele godine. Ljudi misle da je to pila naopako, ali rezultat 3:1 u futsalu može se okrenuti u samo nekoliko minuta. U Dubrovniku će krenuti na sve ili ništa, sve je još moguće".

Stanković s kadrom Hrvatske nema problema: "Svi su spremni. Nema ozljeda, nema problema i jedva čekamo da počne utakmica".

"Imamo vrhunske uvjete u Dubrovniku, na razini A reprezentacije", pohvalio je za kraj izbornik Stanković, uvjeren da će se za susret Hrvatske i Slovačke, koji se igra u dvorani Gospino polje, tražiti karta više.

Ulaznice se po cijeni od 30 kuna mogu kupiti na sljedećim lokacijama:

- CB "Club 23"
- CB "As"
- CB "Sierra"
- Dvorana Gospino polje (nedjelja i ponedjeljak 10-14 i 16-21, utorak od 15 sati do početka utakmice)

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri