Drugi međunarodni turnir limača „Alpas cup – Udarnik 2011.“

30.11.2012.

Drugi međunarodni turnir limača „Alpas cup – Udarnik 2011.“

Nogometna škola mladeži „Udarnik“, Kurilovec, povodom završetka školske godine i prazničnog vikenda za Dan državnosti, organizira međunarodni turnir za djecu na kojem sudjeluju 32 momčadi iz 6 zemalja...

Nogometna škola mladeži „Udarnik“ iz Kurilovca organizira proslavu završetka školske godine i praznični vikend Dana državnosti Lijepe naše uz zabavu, sport, igru i obiteljsko druženje. Tako će se u SRC-u „Kurilovec“, Sportska 2a, u Velikoj Gorici, ove subote i nedjelje održati II. Međunarodni dječji turnir pod nazivom „Alpas cup – Udarnik 2011.“ koji će biti pravi festival malih nogometaša i na kojemu će sudjelovati čak 32 momčadi iz 6 zemalja. Natjecat će se djeca iz gotovo svih hrvatskih prvoligaša ali i gosti iz inozemstva, odnosno klubovi; Ujpest, Ferencvaros, Maribor, Novi Grad, Sturm i Crvena Zvezda.

Uz obilje velikih utakmica i derbija u prezentaciji malih nogometnih nada, na turniru se možete poigrati i zabaviti uz partiju šaha, bele, stolnog tenisa, pikada ili badmintona, uz, podvucimo i to, veliki izbor osvježavajućih pića, napitaka i delicija s roštilja.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri