Jagielka: Jelavić je deprimiran!

05.12.2012.

Jagielka: Jelavić je deprimiran!

Hrvatski napadač Nikica Jelavić u posljednjih osam utakmica za Everton zabio je tek jedan pogodak. Međutim, njegov suigrač Phil Jagielka misli kako će se vrlo brzo izvući iz golgeterske krize.

"Ne bih glorificirao taj problem. Uvijek je na kraju samo bitno kako klub igra, a ne tko daje pogotke. Naravno, uvijek je lijepo kada imaš više ljudi koji mogu odlučiti utakmicu. Uostalom, najbolji primjer je Newcastle gdje je prvo zabijao Demba Ba i onda je stao. Ali, ga je u tom trenutku naslijedio Cisse i na njihovim rezultatima se nije osjetio pad. Kod nas je sada u sjajnoj formi Fellaini, a nadam se da će uskoro isti takav biti i Jelavić", rekao je Jagielka.

"Jasno da je Jela deprimiran. Napadačev posao je zabijati pogotke i rastresen si kada ti ne ide. Ali, mi smo njegova potpora u svakom danu, na svakom treningu i u svakoj utakmici. On to osjeća od nas i zato mu je lakše. Mislim da nema potrebe za brigom, jer samo je pitanje dana kada će Jelavić opet tresti suparničke mreže", optimistično je završio Jagielka.

Inače, Everton je trenutačno šesti klub Premierlige sa samo tri boda manje od trećeg Tottenhama.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri