Schildenfeld: Želio bih naći novi klub

12.12.2012.

Schildenfeld: Želio bih naći novi klub

Hrvatskom stoperu Gordonu Schildenfeldu ne cvjetaju ruže u Moskvi. Iako je za Dynamo potpisao ovog ljeta, njegov novi trener u potpunosti je zaboravio na našeg reprezentativca te mu prilike daje na kapaljku.

"Želio bih naći novi klub. Ne vjerujem da će odšteta za mene biti prevelika jer me se novi trener Petrescu želi riješiti pod svaku cijenu", rekao je Schildenfeld koji se ovih dana odmara u svom Šibeniku.

Iako tvrdi kako ima ponude iz Bundeslige, ali i jednu zanimljivu iz Premiershipa, njemu bi bilo najdraže kada bi se realizirao transfer u zagrebački Dinamo.

"Samo sam pročitao da me se spominjalo u Maksimiru. Međutim, nitko iz Dinama nije me kontaktirao. Ipak, Dinamu nikad ne bih mogao kazati - ne! Iz Dinama sam krenuo u svijet, taj klub mi je ostao u sjajnoj uspomeni, sjećam se samo prekrasnih dana. Ukoliko su u Maksimiru zainteresirani i ako me pozovu na razgovor, naravno da bih otišao. Povratak u Zagreb uvijek je moguć!", zaključio je iskusni stoper koji prema procjeni Transfermarkta vrijedi oko tri milijuna eura.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri