Rakitić ozlijeđen, Lovrena nagazio Ibrahimović

17.12.2012.

Rakitić ozlijeđen, Lovrena nagazio Ibrahimović

Veznjak Seville Ivan Rakitić ozlijedio se u subotnjem dvoboju Primere protiv Malage. Igru je napustio u 69. minuti s bolnom grimasom na licu, a iščašio je bočni ligament desnog gležnja.

Težina ozljede bit će poznata nakon detaljnih pretraga. Inače, Rakitićev klub u tom je susretu izgubio s 2-0, što im je već sedmi poraz ove sezone u prvenstvu.

Inače, još jedan brutalan trenutak doživio je naš reprezentativac Dejan Lovren. Naime, prilikom jednog uklizavanja Zlatanu Ibrahimoviću u derbiju između PSG-a i Lyona, švedski reprezentativac je nogom nagazio na glavu našeg stopera. Lovrenu je odmah pružena pomoć te se vratio na teren i odradio susret do kraja. Međutim, činjenica je da je potez napadača bio nekorektan, te je mogao završiti s težim posljedicama. Nakon utakmice Lovren je na svom Twitter profilu napisao kako mu je Ibrahimovićev potez ostavio veliku glavobolju.

"Svi mi govore da je Zlatan to napravio namjerno. U svakom slučaju, imam tešku glavobolju. Mislim da se radi o ozbiljnom incidentu, ali neka disciplinska komisija obavi svoj posao", napisao je naš reprezentativac.

Inače, utakmica je završila pobjedom PSG-a rezultatom 1-0. Ibrahimović za gaženje nije dobio niti žuti karton, ali nije isključena mogućnost da francuski Savez pokrene istragu oko cijelog slučaja.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri