Domagoj Vida potpisao za kijevski Dynamo

02.01.2013.

Domagoj Vida potpisao za kijevski Dynamo

Domagoj Vida, obrambeni igrač Dinama i hrvatske reprezentacije potpisao je ugovor vrijedan pet milijuna eura s kijevskim Dynamom.

Vida je u srijedu popodne obavio liječnički pregled da bi kratko nakon toga dao i izjavu za službenu stranicu novog kluba.

"Naravno da mi je drago što sam došao u tako veliki klub. Ognjen Vukojević mi je puno pričao o stanju u momčadi, tako da sam poprilično informiran. Već duže vrijeme znam da me Dynamo prati, ali zadnja četiri dana bila su ludnica. Saznao sam za želju Kijevljana, pa sam odmah popričao s Vukojevićem i, evo, sada sam ovdje. Prvo što ću napraviti je izboriti se za mjesto u prvoj postavi, a sljedeće godine idemo po titulu prvaka", kratko je izjavio.

Zanimljivo je da je Vida potpisao za klub protiv kojeg je odigrao svoju posljednju utakmicu u Zagrebu, u Ligi prvaka.

Podsjetimo, Domagoj Vida u Dinamu je u posljednjih 18 mjeseci odigrao 75 utakmica i zabio 8 golova. Najvažniji pogodak definitivno je onaj Ludogorecu koji je Modrima omogućio nastavak kvalifikacija u Ligi prvaka. Za hrvatsku reprezentaciju nastupao je na prošlogodišnjem Euru u Poljskoj i Ukrajini, a do sada je za nacionalnu vrstu skupio 15 nastupa.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri