Olić i Perišić - udarna kombinacija

13.01.2013.

Olić i Perišić - udarna kombinacija

Napadač Wolfsburga Ivica Olić pozdravio je dolazak kolege iz reprezentacije u svoj klub.

"Dobili smo novog trenera, Dietera Heckinga. On me postavio u špicu napada. Perišić igra na lijevo, onu poziciju koju sam ja igrao prije njegovog dolaska. Mogli bismo biti paklena kombinacija, iako je Perišić tek došao u klub i još hvata konce. Međutim, za njega neće biti nikakvih problema jer je došao iz Bundeslige, sve zna. Naravno da će nam Ivan biti veliko pojačanje. Wolfsburg je s njim napravio dobar posao", rekao je Olić, a zatim se osvrnuo na svoju formu i zdravstveno stanje.

"Odlično sam odradio pripreme i jedva čekam sljedeću utakmicu u Bundesligi. Ipak, meni je najvažnije da sam zdrav. Kad je tako, onda za mene nema problema. Sad se uistinu osjećam zdravo i moćno, nemam više nikakvih bolova, sve ozljede su prošlost. Dao dragi Bog da tako ostane. Onda sam siguran da ću zabijati u dresu Wolfsburga", smatra Olić kojeg će u narednim mjesecima trebati i reprezentacija. Prva na redu je 'operacija London' i prijateljska utakmica s Južnom Korejom. Nakon toga slijedi Srbija u Maksimiru.

"Ako me izbornik treba, i ako me pozove, dolazim. Zar je to ikad bilo upitno! Naravno da imam reprezentativnih ambicija, dugo sam odijevao nacionalni dres, želim ga odjenuti još koji put", zaključio je.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri