Brozović zaigrao s Kovačićem

Debi Brozovića i Jajala, Strinić asistent za pobjedu, gol Petrića

01.02.2015.

Debi Brozovića i Jajala, Strinić asistent za pobjedu, gol Petrića
Foto: Drago Sopta/HNS

Marcelo Brozović i Mato Jajalo ubilježili su prve nastupe za svoje nove klubove, dok su Ivan Strinić i Mladen Petrić dali obol pobjedama svojih momčadi.

U talijanskoj nogometnoj ligi odigrano je 21. kolo, a Marcelo Brozović debitirao je za Inter u dvoboju protiv Vrsaljkovog Sassuola.

Sassuolo je pobijedio 3:1, pri čemu je Šime Vrsaljko kao jedini stranac u momčadi odigrao svih 90 minuta za pobjednike, dok je s druge strane i Mateo Kovačić igrao od početka do kraja. Brozović je u igru ušao u 70. minuti umjesto Vidića, a jedini je strijelac za Inter bio Icardi.

Palermo je na svom terenu ugostio Veronu i pobijedio 2:1, a Mato Jajalo našao se u udarnoj jedanaestorici svog novog kluba. Teren je napustio u 70. minuti.

Protiv drugog kluba iz Verone, Chieva, igrao je Napoli Ivana Strinića. Nakon dva autogola u prvom dijelu, Cesara i Britosa, hrvatski je lijevi branič u 62. minuti asistirao Gabbiadiniju za konačnih 2:1, odnosno pobjedu gostiju. Strinić je odigrao cijelu utakmicu.

Mladen Petrić poveo je svoj Panathinaikos prema pobjedi nad Plataniasom u 21. kolu grčke lige. Mrežu je zatresao već u sedmoj minuti, da bi potom Triantafyllopoulos i Klonaridis u nastavku ispisali završnih 3:0.

Petrića je u 72. minuti zamijenio Ninis, Gordon Schildenfeld igrao je svih 90 minuta, a Danijel Pranjić ovoga puta nije konkurirao za sastav.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri