Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS

Odluka Odbora za hitnost

Hrvatska s Italijom
u Zagrebu

12.02.2015.
Hrvatska s Italijom u Zagrebu
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Hrvatska reprezentacija ugostit će reprezentaciju Italije u sklopu Europskih kvalifikacija za Euro 2016 na stadionu Maksimir u Zagrebu.

12. lipnja ove godine u 20:45 sati Hrvatska i Italija odmjerit će snage na stadionu Maksimir u Zagrebu, odlučio je Odbor za hitnost Hrvatskog nogometnog saveza, poštivajući rok Uefe za određivanje domaćinstva utakmica Europskih kvalifikacija.

 

Određene su i cijene ulaznica za navedeni susret:

Zapad dolje: 200,00 kn
Zapad gore: 150,00 kn
Istok: 150,00 kn
Sjever: 80,00 kn
Jug: 80,00 kn

Hrvatsku reprezentaciju prije Italije čeka ogled protiv Norveške 28. ožujka u Zagrebu, a taj susret dočekuje kao prvoplasirana reprezentacija u skupini H s 10 bodova iz četiri utakmice, koliko imaju i Talijani.

Bit će to drugi domaći kvalifikacijski ogled Hrvatske protiv Italije, nakon što su 8. listopada 1995. godine Vatreni i Azzurri odigrali 1:1 u Splitu.

Hrvatska je do sada neporažena u sedam utakmica koliko je od samostalnosti odigrala protiv četverostrukih svjetskih prvaka.

Također, Odbor za hitnost zaprimio je prigovor NK Osijek na suđenje u MAXtv Prvoj ligi. Odbor će prigovor proslijediti Komisiji nogometnih sudaca te će zatražiti, kao što se inzistiralo i do sada, na dosljednoj primjeni Pravila nogometne igre.

Odbor za hitnost konstatirao je kako je razina suđenja ove sezone podignuta na višu razinu te da suci i sudačka komisija imaju povjerenje Saveza. No, uočeni su i određeni pojedinačni propusti te se od Komisije nogometnih sudaca traži dosljedna primjena svih pravila i odgovarajuće i trenutačno sankcioniranje svih propusta, kako bi se maksimalno zaštitila regularnost natjecanja.

Učitaj više

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Armenija

01.06.2021.

Gradski stadion, Velika Gorica