HNS posjetio Viroviticu

12.02.2013.

HNS posjetio Viroviticu

Delegacija Hrvatskog nogometnog saveza posjetila je ŽNS-a Virovitičko-podravske županije.

Delegacija Hrvatskog nogometnog saveza, izvršni predsjednik Damir Vrbanović, u društvu direktora reprezentacija Zorislava Srebrića te predsjednika Komisije za stadione i objekte Miljenka Sakomana, posjetila je jučer Viroviticu, gdje su održali sastanak s predsjednikom ŽNS-a Virovitičko-podravske županije, inače dopredsjednikom HNS-a Đurom Bukvićem, predsjednikom ŽNK Virovitica Renatom Romićem kao i gradonačelnikom Virovitice Ivicom Kirinom.

Na sastanku je dogovoreno da će Hrvatski nogometni savez i Grad Virovitica zajednički financirati projekt igrališta s umjetnom travom i pripadajućom opremom koje će se nalaziti na Vegeški. Igralište će biti u dimenzijama 60×40 metara, a početak radova očekuje se u proljetnim mjesecima. Istu večer u Terezinom polju održana je 4. redovna sjednica županijskog saveza gdje je istaknut odličan rad u mlađim dobnim kategorijama te untoč kriznim vremenima povećan broj klubova u Virovitičko-podravskoj županiji.

"Jučerasnji dan smo iskoristili za posjet gradu Virovitici gdje smo bili među dragim sportskim prijateljima te smo mogli potvrditi opredjeljenost HNS-a da tamo gdje možemo, u ovim teškim financijskim vremenima, održati svoje obećanje i uložiti određena financijska sredstva za sportske objekte.
Ovdje se radi o jednoj lijepoj sportskoj priči, gdje županija, grad i klub idu u istom smjeru, a HNS je ovdje da financijskim sredstvima u tome pomogne. Veselim se da za nekoliko mjeseci možemo opet doći ovdje i zajedno otvoriti jedan krasan teren koji će biti zalog za budućnost upravo mlađim dobnim kategorijama. Ponosni smo da možemo pomoći i pomagati ćemo u budućnosti", izjavio je izvršni predsjednik Damir Vrbanović nakon sjednice županijskog saveza.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri