Zaključci 13. sjednice Komisije nogometnih sudaca IO-a HNS-a

19.03.2013.

Zaključci 13. sjednice Komisije nogometnih sudaca IO-a HNS-a

Poštovani, nakon održane sjednice Komisije nogometnih sudaca IO HNS-a ovim putem želimo informirati javnost o donesenim zaključcima.

Doneseni su sljedeći zaključci u svezi obavljene Analize suđenja Prve lige i Druge HNL-e u natj. 2012./2013. god. – proljetni dio.


ZAKLJUČCI:

1. Komisija nogometnih sudaca IO HNS-a nakon učinkovite Analize suđenja nogometnih sudaca Prve lige te pregledanih video zapisa ustanovila je da je suđenje na prvenstvenim utakmicama u proljetnom dijelu natj. 2012./2013. god. od 20. – 24. kola bilo „dobro“ osim prvenstvenih nogometnih utakmica koje su odigrane u 21. kolu a odnosi se na utakmice:

? HAJDUK - DINAMO
? RIJEKA – CIBALIA

i u 24. kolu
? ZADAR - HAJDUK

2. Komisija nogometnih sudaca IO HNS-a sukladno UEFA-inoj Sudačkoj konvenciji i Pravilniku o određivanju nogometnih sudaca i Kontrolora suđenja a temeljem članka 12. naprijed navedenog Pravilnika donijela je Odluku da se nogometni suci Ivan BEBEK (Rijeka) i Marin VIDULIN (Kanfanar), pomoćni sudac Ivica MODRIĆ (Zagreb) stavljaju na raspolaganje Povjereniku za suđenje nižeg ranga natjecanja.
3. Nakon provedene Analize suđenja Druge HNL-e od 16. – 18. kola Komisija nogometnih sudaca IO HNS-a utvrdila je da je suđenje bilo“više nego dobro“.
4. Komisija nogometnih sudaca IO HNS-a odlučit će o povratku gore navedenih sudaca na suđenje prvenstvenih (Prva liga) i kup utakmica nakon što su utvrdili da su isti dostigli zadovoljavajuću formu u primjeni PNI.
5. Na istoj sjednici utvrđeni su termini o održavanju jednodnevnih Seminara za nogometne suce Prve lige, Druge i Trećih HNL-a te za nogometne sutkinje Prve HNL-e / žene - PONAVLJAĆI, koji će se održati u srijedu, 03. travnja 2013. god. u ŠRC u Božjakovini i Sesvetama.
6. Također je utvrđen termin održavanja jednodnevnog Seminara za nogometne suce Prve HNL-e (04.-i kontrolni Seminar) i isti će se održati u srijedu, 10. travnja 2013. god. u ŠRC Božjakovina i u Sesvetama.
7. Komisija nogometnih sudaca IO HNS-a donijela je Odluku o izdavanju nove knjige PNI za 2013. god. i PITANJA i ODGOVORI u svezi PNI 2013. god.

Sportski Vas pozdravljamo.

KOMISIJA NOGOMETNIH SUDACA IO HNS-a

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri