Odličan nastup mlade reprezentacije

24.03.2013.

Odličan nastup mlade reprezentacije

U prijateljskom ogledu protiv Švedske, mlada hrvatska reprezentacija demonstrirala je veliki potencijal i zasluženo slavila s 3:0.

 

Zimski uvjeti dočekali su mlade reprezentacije Hrvatske i Švedske u Varaždinu, ali ni snijegom prekriveni travnjak nije pomogao gostima iz Švedske. Ekipa izbornika Nike Kovača i njegovog pomoćnika, brata Roberta Kovača, u potpunosti je nadigrala Šveđane i pobijedila s uvjerljivih 3:0.

Hrvate je na pravi put usmjerio Ante Rebić već u prvoj minuti susreta. Lijepo je primio loptu i nadmudrio istrčalog Patrika Carlgrena za ranih 1:0 Hrvatske.

Dobar početak dao je krila domaćima koji su već u 15. minuti udvostručili vodstvo. Ovoga puta egzekutor je bio Mario Šitum nakon što se lijepo riješio čuvara i pogodio suprotni kut švedskog vratara.

Mogla je Hrvatska do poluvremena i povećati prednost, no na treći gol čekalo se do 70. minuti kada je klasu pokazao Marko Livaja za 3:0.

Prava je šteta što su loši vremenski uvjeti spriječili veći broj gledatelja u Varaždinu jer su mladi Hrvati pod vodstvom braće Kovač pokazali vrlo dopadljivu igru.

Hrvatska: Ilija Kovačić, Šime Vrsaljko, Josip Čalušić, Niko Datković, Igor Bubnjić, Josip Radošević, Mario Šitum, Marcelo Brozović, Marko Livaja, Hrvoje Miličević, Ante Rebić (igrali i Matej Delač, Nino Galović, Matej Mitrović, Dario Župarić, Filip Mrzljak, Ivan Močinić, Antonio Jakoliš, Mislav Oršić, Stipe Perica)

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri